Over ons

Kim & Vivienne & Otto

Van passie naar creatie

Kim en Vivienne zijn vanaf 01-01-2023 met gepaste trots de nieuwe eigenaren van Bloemengeluk, gevestigd in winkelcentrum Amstelplein, Uithoorn. De winkel heeft de afgelopen 27 jaar bestaan onder de naam Otto Bloemkunst en een goede reputatie opgebouwd. Gelukkig voor Otto is de tijd aangekomen dat hij het wat rustiger aan mag gaan doen. Hij blijft betrokken bij de zaak maar gaat daarnaast ook andere leuke dingen doen en nog meer genieten. Daarom een andere naam op de gevel.

Kim is 27 jaar geleden begonnen bij Otto Bloemkunst en is inmiddels een vertrouwd gezicht in de winkel. Zij heeft de opleiding Bloemschikken in Aalsmeer en vervolgens het traject Meesterbinder in Naarden positief afgerond. Kim is creatief en haalt veel plezier uit het maken van fleurige boeketten en mooi rouwwerk. Dit laatste omdat een mooi rouwstuk of rouwboeket, met elkaar en met zorg samengesteld, het verdriet van de nabestaanden iets kan verzachten.

Vivienne zit inmiddels al weer een jaar of 10 in het bloemenvak. Zij heeft haar diploma behaald aan het MBO Wellantcollege in Aalsmeer en na deze opleiding is ze in een bloemenwinkel in Leidschendam terechtgekomen. In de jaren die volgden heeft ze zich ontwikkeld tot een zelfstandig bloemist met een liefde voor veld/pluk boeketten. Sinds 2020 werken Vivienne en Kim heel prettig samen.

Onze aanpak

Wij zorgen dagelijks voor een mooi, vers en origineel assortiment van bloemen. Met zorg selecteren wij onze leveranciers. Een boeket moet niet alleen mooi zijn maar elke bloem moet ook vers zijn en langdurig fleurig blijven. Elke morgen maken wij een aantal mooie boeketten die passen bij het seizoen. Zo kunt u spontaan bij ons binnenlopen en een leuk boeket uitkiezen, voor uzelf of om weg te geven.

Maar wij helpen en adviseren u ook graag als u iets anders of iets speciaals wilt. Samen met u kiezen we kleur en soort en ter plaatse maken we daar een mooi boeket van dat we mooi verpakken. Leuk om weg te geven en leuk om te krijgen.

Gaat het om trouwen of rouwen dan bent u welkom in onze winkel en bespreken we uitgebreid met u de mogelijkheden en de wensen. Hier nemen wij ruim de tijd voor.

Naast onze winkel kunt u ook terecht in onze webshop. Daar kunt u rustig kijken en kiezen. Wij verzorgen uw bestelling met aandacht en liefde.

Bloemengeluk staat voor mooie boeketten gemaakt van een uitstekende kwaliteit bloemen en een vaas garantie van 7 dagen.  

Onze visie

Voor ons staan bloemen voor liefde en geluk. Maar ook voor troost en aandacht. Wij maken voor elke gelegenheid een passend boeket of bloemstuk.

Onze winkel is al bijna 30 jaar een begrip in Uithoorn en omstreken. Wij maken met plezier originele boeketten met bijzondere bloemen in onze eigen stijl. Maar u kunt bij ons ook terecht voor passende vazen, van verschillende vormen en maten. Voor onze winkel, op onze buitentafel vindt u altijd iets van het seizoen; buitenplanten, plantenbakken, bloempotten en plantenstukjes. Altijd helpen wij u graag als het gaat om advies over bloemen en planten die passen bij uw stijl, interieur of tuin.

Naast bloemen, planten en boeketten vindt u in onze winkel een compleet assortiment cadeauartikelen van verschillende merken; DutZ, Goodwill, Räder, Home Society, Serius, MD, Deco candle, Villa pottery, DK Home.

Onze visie: Tevreden klanten met oog voor mens en milieu. Wij dragen het keurmerk Barometer Duurzaam Bloemist niveau zilver. Dit houdt in dat wij een duurzame bedrijfsvoering hanteren en duurzame bloemen en planten voor ons assortiment inkopen.

Al onze producten,

Met zorg samengesteld

Webshop bekijken